♥ SS501 * FOREVER LOVE ♥

Tinggalkan jejak anda, nanti boleh la lyza jejak anda balik :)

Sunday, June 17, 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

okay klik banner kalau nak join!


jom tengok syarat-syaratnyer... simple jer

3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*

7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.
8. Klik semua link ni [WAJIB]
- http://mizzsninie.says.com/recommendations/win-prizes-everyday

- http://my.churpchurp.com/mizzsninie/share/PTPTN
- http://my.churpchurp.com/mizzsninie/share/CornettoUD





Lyza dah follow :)




Lyza dah like :)



okay... nie pulak hadiah-hadiah nyer ^^

* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Kpop Merchandise
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner
best kan hadiah nyer!!!

Cara Pemilihan Pemenang :

Pemenang dipilih 100% berdasarkan ' TOP REFFERAL '
* Top Refferal ialah rujukan/blog yang mendatangkan banyak visitors kepada salah satu blog penganjur.

okay lyza nak tag:

http://miszpurplepink.blogspot.com/
http://efatin-eman.blogspot.com/
http://surzilahhamad.blogspot.com/
http://sufimusafir.blogspot.com/
http://ainuraqidah.blogspot.com/


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...