♥ SS501 * FOREVER LOVE ♥

Tinggalkan jejak anda, nanti boleh la lyza jejak anda balik :)

Wednesday, June 20, 2012

Segmen Blogwalking Dan Follow

salam... Annyeong! Samat malam peeps! lyza jalan2 tadi... ternampak la segmen nie.. rasa-rasa nyer nak join la... bukan rasa-rasa dah... join terus hehehehe


so sape-sape nak join klik banner nie okay ;)

tarikh tutup: 30/06/2012

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Tuesday, June 19, 2012

pix of my sweet heart ^_^

Salam... Annyeong! Hallo holla peeps! Lame aku tak update tentang dongsaeng *adik*aku nie. hari nie takde ape-ape nak wat... aku upload la gambar-gambar chomey dongsaeng aku nie... ^^. hansemmm kan... !!! cuba la tengok sendiri.


nie gambar Kyu Jong @ KBS Satellite Radio pada 15/06/2012
terima kasih la kat 赫赫小在_SuKyu (weibo.com/hwangkwanghee0825) @ Kyu’s 金圭钟中文网 (kimkyujong.com.cn) + http://ss501trilogy.wordpress.com coz upload gambar-gambar nie kat mereka nyer website

klik pada gambar untuk large













okay nie pula Kyu Jong Official Merchandise @ Thank U ThanKYU Fanmeeting thaks ya www.crazy501.com + http://ss501trilogy.wordpress.com for upload this pix :))




















♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Monday, June 18, 2012

First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY

Salam... Annyeong! Hallo holla peeps! kali nie lyza dijemput oleh tuan tanah... ehhhh ehhhhh tuan umah la... hehehe tuk join GA nie! harap2 ada rezeki la kali nie nyer.. ^^

sape-sape yang nak join tu sila-sila la kan klik banner nie yer ^_^


Cara-cara penyertaan:
  1. Buat satu entry tentang giveaway ni dan bertajuk "First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY".
  2. Copy paste banner kat atas dan linkkan ke entry ni.
  3. Follow dan like page owner untuk tahu perkembangan tentang giveaway #tak wajib.
  4. WAJIB follow dan like page sponsor #siapa yang tak ikut step ni, automatik disingkirkan. SERIOUS!
  5. Letak semua list sponsor dan jangan lupa sertakan link sekali #tak kisah letak atau tak, yang penting korang kena like page and follow blog diorang.
  6. Tag dua atau tiga rakan blogger #tak wajib pun, so terpulang nak tag ke tak.
  7. Sila klik SINI, SINI dan SINI#akan berubah dari masa ke semasa ;)
  8. Lastly, letakkan url entry korang kat ruang komen #sesiapa yg bagi link kat cbox, tak dikira.


Sponsor-Sponsor:

  1. Faten Osman - BLOG | PAGE | BLOG
  2. Senorita Sista Closet - BLOG | PAGE
  3. D' Golden Apple - BLOG | PAGE
  4. Cik Yatt - BLOG | PAGE
  5. Shag Comot - BLOG | PAGE | PAGE
  6. Quen Attack - BLOG | PAGE
  7. Dee's Closet Shop - BLOG | PAGE
  8. N.N.R Online Shop - PAGE
  9. BubuCraftie - BLOG | PAGE
  10. Misi Nadia - BLOG
  11. Izzah Liyana - BLOG | PAGE | TWITTER
  12. Perisple - BLOG | TWITTER
  13. Budak Epal Merah - BLOG
  14. Farha - BLOG | PAGE
  15. Dysha - BLOG | PAGE
  16. The Mustache Craft - BLOG
  17. Cimot - BLOG | PAGE




actually jika peryertaan nie kurang dari 30 orang peserta dalam sebulan.. automatik GA nie terbatal... tapi jangan risau sume dah lebih penyertaan pun :D so jom pakat ramai2 join GA nie... hadiah diyer sungguh ohsemm


time to tag... hehehehe

lyza tag sume yg baca blog lyza okay ;)



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Sunday, June 17, 2012

SIMPLE GIVEAWAY BY SYAFIQAH SCREAMO

okay... sape-sape yang nak join sila la klik banner nie yer ^^



lyza tag
Acik Ain dan sume yg dtg blog lyza okay ^_^



Dateline: 25 May 2012 --> 12 July 2012


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Giveaway Blog oHsemm by Eira Shamiera

*klik banner kalau nak join ^^



lyza dah follow semua syarat2 nyer


okay lyza nak tag

awak dan awak





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

okay klik banner kalau nak join!


jom tengok syarat-syaratnyer... simple jer

3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*

7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.
8. Klik semua link ni [WAJIB]
- http://mizzsninie.says.com/recommendations/win-prizes-everyday

- http://my.churpchurp.com/mizzsninie/share/PTPTN
- http://my.churpchurp.com/mizzsninie/share/CornettoUD





Lyza dah follow :)




Lyza dah like :)



okay... nie pulak hadiah-hadiah nyer ^^

* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Kpop Merchandise
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner
best kan hadiah nyer!!!

Cara Pemilihan Pemenang :

Pemenang dipilih 100% berdasarkan ' TOP REFFERAL '
* Top Refferal ialah rujukan/blog yang mendatangkan banyak visitors kepada salah satu blog penganjur.

okay lyza nak tag:

http://miszpurplepink.blogspot.com/
http://efatin-eman.blogspot.com/
http://surzilahhamad.blogspot.com/
http://sufimusafir.blogspot.com/
http://ainuraqidah.blogspot.com/


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...