♥ SS501 * FOREVER LOVE ♥

Tinggalkan jejak anda, nanti boleh la lyza jejak anda balik :)

Thursday, November 15, 2012

Terima Kasih Menjadi Follwer Saya :)


Salam... Annyeong! Hello sume!!! Entry nie amat-amat teristimewa buat follower lyza :)
mekasih follow lyza :)




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Hasil Kerja Tangan Ku :)

Salam... Annyeong!

hahaha... nie la dia yang lyza terbusy-busy kan sebelum raye hari tu... ini la hasil nya... :)
happy sangat2 :D
lyza baru jer berjinak-jinak ngan manik nie..








ni baju kakak lyza.. main hentam jer.. huhhh jenuh jugak la nak membuatnya... :D



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Wednesday, September 5, 2012

Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !

Salam... Annyeong!




Jom join ^^

Follwer setakat nie : #88
Tarikh tamat : 15 September 2012

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Wednesday, August 29, 2012

Ucapan Raya... huhuhu lambat sudah!!


salam... annyoeng!! Hallo holla... sume! lama lyza x update blog.. dah nak bersawang dah.. hehehe.. bukan ape lyza sibuk sangat2 ngan tempahan manik tu yang tak berkesematan nak update.

Huhuhu... lambat ke?? Masih lum terlambat lagi rasanya untuk lyza ucapkan wat sume... Selamat Hari Raya Aidilitri Maaf Zahir Batin wat sume member2 dan sesiapa yang sudi jengok-jengok blog lyza yang x seberapa nie..

Andai ada salah silap terkasar bahasa ker walau pun kiter semua tidak pernah bersua harap dimaafkan la yer








♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Friday, July 20, 2012

.:: Salam Ramadhan ::.


Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " "Ya Allah tolong abaikan
puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak
melakukan hal-hal yang berikut:

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
* Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri;
* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya.

Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita
bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat dan yang meng-amiinkan adalah
Rasullullah dan para sahabat, dan dilakukan pada hari Jumaat



Oleh itu Lyza terlebih dahulu MEMOHON AMPUN DAN MAAF jika Lyza ada berbuat
kesalahan, baik yang tidak di sengaja mahupun yang di sengaja, semoga
kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati
Allah S.W.T, Insyaallah.


"Selamat Menyambut

Ramadhan Al Mubarak"

Semoga Ramadhan membawa keberkatan kepada semua dan mengukuhkan ukhwah yang terbina


Salam Maaf.

Salam Ikhlas Nun Jauh dari Hatiku ......

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Wednesday, June 20, 2012

Segmen Blogwalking Dan Follow

salam... Annyeong! Samat malam peeps! lyza jalan2 tadi... ternampak la segmen nie.. rasa-rasa nyer nak join la... bukan rasa-rasa dah... join terus hehehehe


so sape-sape nak join klik banner nie okay ;)

tarikh tutup: 30/06/2012

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Tuesday, June 19, 2012

pix of my sweet heart ^_^

Salam... Annyeong! Hallo holla peeps! Lame aku tak update tentang dongsaeng *adik*aku nie. hari nie takde ape-ape nak wat... aku upload la gambar-gambar chomey dongsaeng aku nie... ^^. hansemmm kan... !!! cuba la tengok sendiri.


nie gambar Kyu Jong @ KBS Satellite Radio pada 15/06/2012
terima kasih la kat 赫赫小在_SuKyu (weibo.com/hwangkwanghee0825) @ Kyu’s 金圭钟中文网 (kimkyujong.com.cn) + http://ss501trilogy.wordpress.com coz upload gambar-gambar nie kat mereka nyer website

klik pada gambar untuk large













okay nie pula Kyu Jong Official Merchandise @ Thank U ThanKYU Fanmeeting thaks ya www.crazy501.com + http://ss501trilogy.wordpress.com for upload this pix :))




















♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...