♥ SS501 * FOREVER LOVE ♥

Tinggalkan jejak anda, nanti boleh la lyza jejak anda balik :)

Monday, June 18, 2012

First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY

Salam... Annyeong! Hallo holla peeps! kali nie lyza dijemput oleh tuan tanah... ehhhh ehhhhh tuan umah la... hehehe tuk join GA nie! harap2 ada rezeki la kali nie nyer.. ^^

sape-sape yang nak join tu sila-sila la kan klik banner nie yer ^_^


Cara-cara penyertaan:
  1. Buat satu entry tentang giveaway ni dan bertajuk "First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY".
  2. Copy paste banner kat atas dan linkkan ke entry ni.
  3. Follow dan like page owner untuk tahu perkembangan tentang giveaway #tak wajib.
  4. WAJIB follow dan like page sponsor #siapa yang tak ikut step ni, automatik disingkirkan. SERIOUS!
  5. Letak semua list sponsor dan jangan lupa sertakan link sekali #tak kisah letak atau tak, yang penting korang kena like page and follow blog diorang.
  6. Tag dua atau tiga rakan blogger #tak wajib pun, so terpulang nak tag ke tak.
  7. Sila klik SINI, SINI dan SINI#akan berubah dari masa ke semasa ;)
  8. Lastly, letakkan url entry korang kat ruang komen #sesiapa yg bagi link kat cbox, tak dikira.


Sponsor-Sponsor:

  1. Faten Osman - BLOG | PAGE | BLOG
  2. Senorita Sista Closet - BLOG | PAGE
  3. D' Golden Apple - BLOG | PAGE
  4. Cik Yatt - BLOG | PAGE
  5. Shag Comot - BLOG | PAGE | PAGE
  6. Quen Attack - BLOG | PAGE
  7. Dee's Closet Shop - BLOG | PAGE
  8. N.N.R Online Shop - PAGE
  9. BubuCraftie - BLOG | PAGE
  10. Misi Nadia - BLOG
  11. Izzah Liyana - BLOG | PAGE | TWITTER
  12. Perisple - BLOG | TWITTER
  13. Budak Epal Merah - BLOG
  14. Farha - BLOG | PAGE
  15. Dysha - BLOG | PAGE
  16. The Mustache Craft - BLOG
  17. Cimot - BLOG | PAGE




actually jika peryertaan nie kurang dari 30 orang peserta dalam sebulan.. automatik GA nie terbatal... tapi jangan risau sume dah lebih penyertaan pun :D so jom pakat ramai2 join GA nie... hadiah diyer sungguh ohsemm


time to tag... hehehehe

lyza tag sume yg baca blog lyza okay ;)



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Bace ! Like Yea Kalau Suka ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...